Webshop Remeha Elga Ace

LAATSTE AANPASSING 01-06-2024


Accessoires Elga Ace

extra accessoires Elga Ace

€ 195,00

Elga Ace 1099,-

1099,- voor een Elga Ace met Montageservice!

 

Klinkt te mooi om waar te zijn, maar we laten zien dat het mogelijk is, vanaf de maand Mei gaan we de Nederlandse installatie wereld op z'n kop zetten. We zien in het veld extreme hoge bedragen voor montage voorbij komen, met veel te hoge marges waardoor consumenten veel te veel betalen voor een Hybride warmtepomp.

 

Onthoud het volgende:

 

De beste efficiënte warmtepomp is een betaalbare warmtepomp!

 

We willen mensen met Jan Modaal ook aan een warmtepomp helpen, en dat is vanaf Mei mogelijk meld je aan via onderstaand knop en dan nemen we contact op hoe wij dit voor jullie kunnen gaan verzorgen.

 

Elga ace hybride warmtepomp

 

Hybride Warmtepomp Remeha Elga Ace

 

Uw cv-ketel werkt nog of u overweegt een nieuwe cv ketel, Maar eigenlijk zou je toch liever voor een duurzamere oplossing gaan i.p.v. gas om jouw huis te verwarmen. Deze Remeha Elga Ace hybride warmtepomp werkt met elk merk cv-ketel en leverbaar in een 4 en 6 kW uitvoering.

 

De Remeha Elga Ace is heel uitgebreid met de volgende componenten: compacte binnendeel, compacte buitenmachine, 1x afsluitkraan met filter en een buitenvoeler 

  

Opentherm regeling

 

OpenTherm-aansturing

 

Met deze Remeha Elga Ace hybride warmtepomp kan je met iedere ketel laten communiceren, zowel aan/uit als OpenTherm is mogelijk vanaf het binnendeel naar de cv ketel.

 

Het binnendeel is meestal aangesloten op de Remeha Etwist thermostaat.

 

kijk hier op YouTube voor meer informatie over thermostaten en de werking met de Elga Ace

 

Deze Etwist thermostaat is gemaakt voor het Ace platform van Remeha en communiceert vlekkeloos op het warmtepomp systeem en is met een app makkelijk in te stellen.

 

Ook diverse parameters zoals opstart snelheid, temperatuur warmtepomp en cv-water temperatuur kan je makkelijk instellen.

Het systeem kan snel opstarten en hogere temperaturen maken, tot wel zelfs 50 graden, echter is de werking pas écht rendabel bij 35 graden cv-water, hogere temperaturen raden we met radiatoren aan tot een max van 42 graden.

 

Energieverbruik

 

Energievebruik

 

Energieverbruik Elga Warmtepomp tot wel 85-90% gas besparing mogelijk Dat zorgt niet alleen voor veel minder gasverbruik, maar ook dat uw cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Sterker nog, je cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld voor bij-verwarming tot een buitentemperatuur instelbaar tot -15 graden.

 

U kunt zelfs tot 100% gas besparen indien u ook naar uw tapwater kijkt, dit is op te weken met bijvoorbeeld een warmtepompboiler

 

Voordelen van de Elga Ace

 

Voordelen van de Remeha Elga Ace op een rijtje:

 

 

■ Twee modellen leverbaar 4kW en 6kW

■ Nederlands bedacht ontwerp

■ Geschikt voor ieder cv toestel

■ Grote besparing op energiekosten

■ Hoog wooncomfort met vloerverwarming

■ Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp

■ Geschikt voor elke woning.

■ Compacte binnenunit neemt weinig ruimte in

■ Woningwaarde zal stijgen

 

Subsidie

 

Subsidie:

  • 2400,- voor de Elga Ace 4kW
  • 2700,- voor de Elga Ace 6kW

 

Brochure

 

Brochure:

 

informatie over de Elga Ace kunt u hieronder vinden. 

Op kleur maken

 

In Kleur verkrijgbaar

 

Een buitenunit of binnenunit zijn vaak standaard wit, natuurlijk prima, maar soms iets te opvallend en wens je een omkasting of een andere kleur buitenunit wij kunnen voor u alle kleuren laten spuiten en ook laten wrappen zodat u zelf een opdruk/achtergrond kunt kiezen, klik hier voor meer informatie.

 

Montage service

 

Montage service:

 

Natuurlijk is het altijd een verstandige keuze om een bekwame warmtepomp-installateur in te schakelen met veel ervaring, aangezien de kwaliteit van de montage van cruciaal belang is. Dan is het zeker de moeite waard om onze montageservice te overwegen. 

 

Bent u op zoek naar een warmtepomp installateur, neem dan snel contact op met ons!

 

Is deze Elga Ace wel geschikt

 

Is uw woning wel geschikt 

 

Hybride warmtepompen zijn momenteel zeer gewild, ook op Google is het het meest gezochte zoekwoord de Remeha Elga Ace als het gaat om hybridewarmtepompen. Naast de vraag of een hybride warmtepomp geschikt is voor u, zijn er tal van voordelen van hybride warmtepompen, maar ook enkele aandachtspunten die we hieronder graag uitleggen.

 

Maar de vraag is waar begin je eigenlijk? We helpen je hiermee... 

Hoe ervaren klanten de Elga Ace

 

Ervaringen Elga Ace 

 

 Wilt u weten hoe klanten de Elga Ace ervaren klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.    

Youtube kanaal Elga Ace



GreenDeal

contact met ons