Webshop Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

 

Uw cv-ketel werkt nog of u en u overweegt een nieuwe warmtepomp, waarom dan ook niet meteen een warmtepompboiler?

 

Of u wenst eigenlijk voor een duurzamere oplossing voor uw warmwater te gaan i.p.v. gas. Vanaf nu is hier een oplossing voor.

Wij leveren voor ieder huishouden een warmtepompboiler, u heeft de keuze uit 100-150-200 of 270 liter.

 

Wat kost een Warmtepomp boiler

***Actie*** Warmtepomp boiler

Nieuwste modellen 2024

Auer EAU RVS boilers

€ 2.299,00

  • Beschikbaar

Extra maatregelen voor de warmtepomp boiler

Betreft voor aanvoer temperaturen boven de 34 graden

€ 25,00

LG Warmtepompboiler

€ 1.999,00

  • Beschikbaar

Auer Water-Water warmtepompboiler

 

Aansluiting op cv circuit...?

 

 

De Auer Edel EAU warmtepompboiler is een geavanceerd systeem dat warm water produceert met behulp van warmtepomptechnologie. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Auer Edel EAU warmtepompboiler:

 

Energiezuinig: De Auer Edel EAU warmtepompboiler maakt gebruik van warmtepomptechnologie met R290 koudemiddel om efficiënt warm water te produceren. Hierdoor kan er tot wel 85% energie bespaard worden ten opzichte van traditionele elektrische boilers.

Milieuvriendelijk: Door het lage energieverbruik draagt de Auer Edel EAU bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en is het een milieuvriendelijke keuze.

Hoog rendement: Deze warmtepompboiler haalt warmte uit het bestaande cv-water en gebruikt deze om het water op te warmen, zelfs bij lagere temperaturen.

Stille werking: Dankzij geavanceerde geluidsisolatie in de mantel werkt de Auer Edel EAU warmtepompboiler geruisloos, wat ideaal is voor installatie in woningen.

Compact design: Het compacte en moderne design zorgt ervoor dat de boiler weinig ruimte inneemt.

Intelligent bedieningspaneel: Met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel is de Auer Edel EAU eenvoudig te bedienen en te programmeren naar persoonlijke voorkeuren.

Duurzaam: Door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid RVS boiler van de Auer Edel EAU warmtepompboiler is het een duurzame investering voor de lange termijn.

Veelzijdig: De Auer Edel EAU is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen en kan eenvoudig geïntegreerd worden en aangesloten op het bestaande verwarmingssysteem.

 

Kortom, de Auer Edel EAU warmtepompboiler biedt een efficiënte, milieuvriendelijke en betrouwbare oplossing voor het verwarmen van water in huis. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en kostenbesparende oplossing voor warm water.

 

LG lucht-water warmtepompboiler

 

LG Lucht-Water Warmtepompboiler

 

De LG warmtepompboiler is een innovatief en energiezuinig systeem dat warm water produceert door gebruik te maken van warmtepomptechnologie in de bestaande ruimte zonder aan of afvoerslang naar buiten.

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de LG warmtepompboiler:

 

Energiezuinig: Door gebruik te maken van warmtepomptechnologie met koudemiddel R134a kan de LG warmtepompboiler tot wel 70% energie besparen in vergelijking met conventionele elektrische boilers.

Milieuvriendelijk: De warmtepompboiler stoot minder CO2 uit en helpt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Hoog rendement: De warmtepompboiler haalt warmte uit de omgevingslucht en gebruikt deze efficiënt om water te verwarmen, zelfs bij lagere temperaturen.

Geluidsarm: Dankzij geavanceerde geluidsisolatie en stille werking is de LG warmtepompboiler zeer geschikt voor installatie in woningen.

Veelzijdig: Geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen en kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande verwarmingssystemen.

Smart Control: Veel modellen zijn voorzien van slimme functies en kunnen worden bediend via een app, waardoor je de boiler eenvoudig kunt instellen en monitoren via je smartphone of tablet.

Duurzaam: Door de lange levensduur en betrouwbaarheid van LG-producten is de warmtepompboiler een duurzame investering voor de lange termijn.

 

Kortom, de LG warmtepompboiler biedt een efficiënte, milieuvriendelijke en betrouwbare oplossing voor het verwarmen van water in huis. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en kostenbesparende oplossing

 

Energieverbruik

 

Energievebruik

 

Energieverbruik warmtepompboiler kunt u tot wel 15% energie besparen, de meeste warmtepompboilers verbruiken gemiddeld 2.70kWh per dag.

 

Indien u geen ruimte heeft om een grote warmtepompboiler te kunnen plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om een kleine warmtepompboiler te nemen. 

 

U kunt dan de uitgaande warmwaterleiding van deze Auer boiler op uw koudwateraansluiting van de cv ketel monteren, hierdoor hebben we een buffer heet water die zeer zuinig is opgewekt, en als de temperatuur zakt onder de 40 graden komt uw cv ketel in bedrijf en maakt hij de resterende temperaturen bij, dit noemen we Hotfill aansluiten.

 

Hierbij heeft u ten alle tijd genoeg heet water beschikbaar, of u nu 10 minuten doucht of zelfs een 1/2uur 

 

dit noemen we HOTFILL aansluiten, klik hier voor meer informatie over hotfill

 

Montage service

 

Montage service:

 

Wij bieden als organisatie ook een montage service aan, dit betekend, voordelige een warmtepompboiler aanschaffen, en evt zelf aan de slag te gaan, enige kennis van het installatievak is wel te adviseren, klik op deze link of druk op de knop onder.

 

Is deze Warmtepompboiler iets voor u

 

Een warmtepompboiler heeft vele voordelen, maar welke boiler heeft u nodig en welke nadelen zitten er aan, hiervoor zijn er  aandachtspunten die we graag hier willen uitleggen.

 

Brochure

 

Brochure:

 

Deze kunt u hier vinden

Subsidie

 

Subsidie

 

Auer Edel EAU Water-Water warmtepompboiler 

 

100ltr KA11725 725,-

150ltr KA11726 950,-

200ltr KA11727 950,-

270ltr KA11728 725,- 

 

LG Lucht-Water warmtepompboiler

 

200ltr KA19696 725,-

270ltr KA19697 950,-

 

Hoe klanten de warmtepomp boiler ervaren

 

Ervaringen met een Warmtepompboiler

 

Wilt u weten hoe klanten een warmtepompboiler ervaren klik dan hier  

      

Ons YouTube kanaal


contact met ons