trainingen en scholing

Trainingen voor warmtepompen 

 

Wij van Klimaat Techniek Nederland zijn niet alleen gedreven in het finetunen van warmtepomp installaties, maar we helpen steeds meer consumenten, woningcoöperaties en installateurs online met vragen en advies.

 

Omdat de vraag naar advies steeds groter is geworden, gaan wij vanaf Januari trainingen geven aan diverse groepen mensen, of je nu consument bent, installateur, adviseur, verkoper wij hebben echt voor iedereen een geschikte training, dit alles in Jip en Janneke taal en vaak ook binnen max 1.1/2 uur klaar, zonder commerciële praatjes gewoon to the point.

 

Wij komen op locatie, het enige wat we nodig hebben is een beamer/groot tv scherm met hdmi aansluiting

 

Hieronder leggen we kort uit welke trainingen je kunt volgen en hoe je je kunt aanmelden

 

Beginners

In deze beginners training geven we tekst en uitleg over de werking van een warmtepomp en waar je op moet letten als je nog verwarmd met een gasketel, hoe pak je het goed aan zonder dat je zorgen moet maken of een warmtepomp wel gaat werken in uw situatie.

 

bedoeld voor consumenten en bedrijven die nog geen of weinig ervaring hebben met warmtepompen in het algemeen.

 

tijd: max 60min

 

Verkoop / advies

In deze training leren we je hoe je naar een installatie moet kijken als je bij een klant op bezoek gaat, waar moet je vooral goed op letten. Wat zijn de valkuilen waar je in terecht kan komen, en hoe los je lastige vragen van klanten op.

 

Deze training is bedoeld voor verkopers/adviseurs welke deze warmtepompen gaan verkopen in het veld, en net te weinig praktijk kennis hebben.

 

tijd: max 60min

 

Monteren beginners

Dit is een training voor monteurs die net begonnen zijn of bedrijven die nog een start moeten maken in deze warmtepomp wereld, waarom is een warmtepomp zo anders dan een cv-ketel, en waar moet je echt op letten als je gaat net bent begonnen.

 

tijd: max 90min

 

Monteren ervaren

Deze training gaan we dieper in op het goed monteren van een warmtepomp systeem, waar loop je tegen aan als monteur in de praktijk en hoe kan je dit beter of anders doen, dit is veel interactie met elkaar om praktijk situaties met elkaar door te nemen.

 

tijd: max 45min

 


Ontdek onze nieuwste scholingen bij Klimaat Techniek Nederland!

Verkoop training elga ace

Deze training is bedoeld voor bedrijven, verkopers en adviseurs, die graag deze Remeha Elga Ace willen verkopen, maar nog niet helemaal weten waar ze op moeten letten, wat moet je vooral niet doen, en wat zijn de plus punten van het systeem in verhouding tot andere merken.

 

tijd: max 75min

 

Elga Ace Monteren

In deze training gaan we dieper in op het specifiek monteren van de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp.

 

Hierbij vooral de focus op de aansluitingen, buffervat, en parameter instellingen, deze trainingen worden ook gegeven bij Remeha te Apeldoorn maar zijn ver volgeboekt, en daarom bieden we de helpende hand om Remeha hierin te ondersteunen.

 

tijd: max 75min

 

Elga Ace storingen oplossen

In deze training gaan we dieper in op het specifiek storing zoeken van de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp.

 

We gaan namelijk in deze training verder in op de werking van het systeem, welke meest voorkomende storingen kom je tegen, en hoe herken je een probleem waardoor de storingen ontstaan. Deze trainingen zijn momenteel ver volgeboekt bij Remeha, en daarom bieden we de helpende hand om Remeha hierin te ondersteunen.

 

tijd: max 60min

 

Aanmelden trainingen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.