KTN service dienst

Alleen ga je sneller en samen kom je verder, We hebben het allemaal druk als installateur projectontwikkelaar, fabrikant en ga zo maar door, vele aanvragen komen binnen. Offerte's moeten worden gemaakt, en dan nog eens de planning om de montage of service werkzaamheden in te plannen.

 

We weten er alles van, ook wij zijn zo begonnen en hebben gezien dat het hier niet bij blijft, daarna moet er nog service verleent worden, klanten die niet helemaal tevreden zijn met de warmtepomp of airco, het is te koud in huis, dan weer te warm, klanten blijven maar bellen en verwachten het liefst vandaag nog geholpen te willen worden.

 

Niet erg allemaal, maar je moet als bedrijf toch je service hieraan willen en blijven verlenen, met vaak lange wachttijden tot gevolg omdat er fysiek een monteur moet komen, en klanten die het hier niet mee eens zijn, maar ja wat moet je anders....

 

Maar....Wij hebben hopelijk de oplossing voor je als organisatie.

  

Installateurs lopen vast met service en montage

Laten we met z'n alle doen waar je goed in bent, en als je als organisatie goed bent in monteren, maar het lastig vind om monteurs te vinden die in de zomer een extra airco kunnen monteren of dat je in de winter extra monteurs nodig hebt voor de warmtepompen blijf dan verder lezen met onze KTN servicedienst kunnen we jullie helpen!

 

U vraagt om hulp en wij proberen u te helpen zo simpel is het.

 

Voorbeeld:

 

Installatiebedrijf bedrijf A uit Breda heef 30 man personeel in dienst maar intussen wel 100 warmtepompen in het veld hangen. Doordat het bedrijf 12 servicemonteurs heeft met 5 die echt ook warmtepompen services kunnen verlenen kan je je voorstellen dat in de winter het bedrijf er veel moeite mee heeft, en waarschijnlijk ook ontevreden klanten omdat ze langer moeten wachten totdat er een geschikte monteur beschikbaar is. 

 

Laten we elkaar een handje helpen! Als installateurs, woningcoöperaties en fabrikanten streven we samen naar duurzame oplossingen voor warmtepompen en airconditioning. Alleen ga je sneller samen kom je verder

Wat kunnen we voor jullie doen

U kunt ons een verzoek geven voor het volgende:

 

✅ Montageverzoek

✅ Serviceverzoek voor jullie producten of diensten

✅ Spoelen cv-installatie

✅ Waterzijdig inregelen

 

''voorbeeld''

 

Stel dat u ons een service opdracht geeft, en wij tijdens bezoek een probleem met de installatie hebben ontdekt, of een defect aan het toestel naar boven komt, dan nemen we contact op met u als opdrachtgever en overleggen we om de vervolg stappen te bespreken.

 

Dit heeft als heel groot voordeel, geen omkijken meer om vele monteurs in te zetten naar ''storingen of klachten'' Maar juist uw monteurs inzetten waar het echt nodig is. zo kunnen we elkaar helpen, alleen ga snel maar samen ben je sterker.

 

Ervaringen

Wij hebben in 2022 de eerste KTN service dienst pilot afgerond met een aantal installateurs en woningcoöperatie om zelf te zien en ervaren werkt het wel zoals we gehoopt hadden.

 

En het antwoord is meer dan JA , sterker nog 97% van de installateurs in onze pilot hebben daarbij meerdere installateurs naar ons doorverwezen. Het grote voordeel is dat je als installateur kunt focussen op ander werk en dat je weet dat wij de rest wel oplossen.

 

Dus heb je vragen over montage, service en onderhoud van uw producten dan zijn wij de partij waar je kunt zijn.

 

Voor specifieke kosten, neem direct contact op met ons als installateur, Prijzen variëren op basis van systeemtype, , service of installatiegrootte

Wat kost dit

De kosten zijn heel transparant, maar de vraag is waar gaat het om, is het monteren van een airco of warmtepomp, of wil je een cv-installatie gespoeld of waterzijdig ingeregeld hebben?

 

Maar misschien heeft u juist een service verzoek aan ons en zijn er problemen aan een warmtepomp(en) die niet werkt.

Soms kunnen we beter een opdracht per uur doen en soms ook per opdracht, voor ieder wat wils.

 

Ontdek hoe onze expertise in duurzame oplossingen voor warmtepompen en airconditioning uw project naar een hoger niveau kan tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw groene visie.

Iets voor u

Heeft u na het lezen als organisatie ondersteuning nodig, en denkt u dat we u hierbij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn voor iedere organisatie die zich met de verduurzaming van de Nederlandse woningmarkt bezig houdt.

 

 

✅ Installateurs

✅ Fabrikanten

✅ Woningcoöperatie

✅ Gemeente

✅ Projectontwikkelaars

✅ Aannemers

✅ Verkooppunten duurzame energie

 

 

Vul het aanvraagformulier hieronder in dan hebben we binnenkort hierover contact.

 

Aanvraag formulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Klimaat Techniek Nederland

Klimaat Techniek Nederland 5 zekerheden waarom mensen voor ons moeten kiezen