Wat doen Wij

Wat doen Wij voor U

 

 

Wij zorgen voor een eerlijk en objectief advies als het gaat over (duurzame) energie in de breedste zin van het woord, via deze uitgebreide website, via groepen op Facebook en Tweakers en informatie filmpjes op YouTube proberen wij u te helpen met advies.

 

Wij werken voor woningcoöperaties, aannemers, fabrikanten, groothandels, installateurs, en een aantal televisie programma’s. Maar ook particulieren zijn van harte welkom bij ons, wij adviseren alleen duurzame producten waar wij zelf ook achter staan.

 

Wij proberen u daarin te begeleiden en te sturen, dat kan van alles zijn bijvoorbeeld:

 

✅ Airconditioning

✅ Warmtepompen

✅ Verbouwen van woonhuis/bedrijfspand

✅ Zonnepanelen/Collectoren

✅ Installatie/Service voor warmtepompen

✅ Isoleren van spouw-vloer-dak-glas

✅ Warmtescan van uw woning/bedrijfspand

 

 

Wij hebben een informatiekanaal op Youtube over warmtepompen 

 

Wij hebben een informatiekanaal op Facebook over warmtepompen 

 

 

Benieuwd wie Wij zijn en wat we voor U kunnen betekenen maak dan snel een afspraak met ons of kijk rustig op de meest uitgebreide website in de installatietechniek.


Ontdek de toekomst met onze zeer uitgebreide Youtube kanaal Klimaat Techniek Nederland! Onze deskundige oplossingen zorgen voor een optimaal klimaat in jouw woning of kantoor. Van verwarming tot ventilatie, wij staan garant voor eerlijk advies
Wil je genieten van een comfortabeler binnenklimaat? Ontdek hoe Klimaat Techniek Nederland jouw woning of kantoor kan optimaliseren! Bezoek onze Facebookpagina voor meer informatie en maak een afspraak. We kijken ernaar uit om je te helpen!

contact met ons

Vragen over groene verwarming? Chat, WhatsApp, bel of mail ons! Klimaat Techniek Nederland staat voor u klaar. 🌿 #duurzaam #energiezuinig #warmtepomp

Klimaat Techniek Nederland

Klimaat Techniek Nederland 5 zekerheden waarom mensen voor ons moeten kiezen