Warmtescan

Een Warmtescan wat is dat? 

  

Het is zeker geen uitzondering maar in ruim 90-98% van alle woningen zijn verliezen waar te nemen hierbij moet je denken aan: 

  

Woningen die NIET zijn geïsoleerd

✅Woningen die geïsoleerd zijn maar u wilt weten hoe goed het nog is

✅Verliezen van warmte door ramen en deuren

✅Apparaten die onnodig aanstaan

✅CV installatie die niet goed verwarmt of is afgesteld

✅Tocht plekken lokaliseren  

  

Met deze warmtescan die wij voor u kunnen maken laten we zien waar de warme en koude energie plekken zitten, hierdoor heeft u een beeld en bewijs dat er zeker wel het e.e.a te verbeteren valt en krijgt u inzicht in uw energieverbruik en kunt u daardoor beter gas besparen.

  

Wij bieden u deze service aan voornamelijk in de koude periode, dan zijn verschillen in temperatuur goed waarneembaar, Wij nemen hiervoor ongeveer 1 tot 2 uur de tijd en gaan we samen door de woning om de verliezen op te sporen, hierbij krijgt u van ons advies wat u het beste kunt doen en dus kunt u meteen besparen op de gasprijs.

   

gasprijs

Gas besparen

 

Deze kosten heeft u zo terugverdiend als u ziet hoeveel gas besparing en energie er daadwerkelijk verloren gaat zonder dat u dit merkt, U zal verbaasd zijn wat we allemaal kunnen opsporen!

  

Heeft u geen idee hoe het ervoor staat in uw woning of u bent benieuwd of u alles voor elkaar heeft? Maak dan snel een afspraak met ons.