Webshop monitoren Warmtepomp

Monitoring Warmtepomp 

 

Een all-electric warmtepomp of hybride warmtepomp is een behoorlijke investering, buiten deze kosten wil je ook natuurlijk optimaal gebruik maken van de warmte en rendement welke je warmtepomp produceert.

 

Overal vanaf blijven krijg je te horen van het bedrijf of monteur. Maar de vraag is hoe weet je nadat alles gemonteerd is bij u thuis dat het allemaal goed blijft werken, je gaat er toch vanuit dat alles wel goed is, maar dan moeten we u toch teleurstellen.

 

Het afstellen van een warmtepomp begint pas bij het begin en dat is dus pas ná het monteren.

 

Daarom krijgen bestaande klanten van Klimaat Techniek Nederland bij het aanvragen van een offerte de kans om het systeem te laten monitoren, maar ook voor nog niet bestaande klanten zijn we om u te helpen.

 

Warmtepomp installeren

 

Warmtepomp installeren

 

Een warmtepomp installeren is een moment opname, echter een warmtepomp goed instellen voor uw situatie dat komt pas daarna, in de winter is het de perfecte tijd en kan men juist de warmtepomp goed instellen.

Maar ook in de zomermaanden worden er iedere dag warmtepompen gemonteerd, maar hoe weet u nu dat de warmtepomp die in de zomer is gemonteerd goed zijn werk gaat doen in de winter...?

 

Helaas ziet de realiteit en dus ook de praktijk er toch anders uit, helaas wordt hier te weinig tijd voor beschikbaar gesteld, en de klant blijft vaak met vragen zitten. Een warmtepomp werkt traag, en kan niet snel schakelen zoals een cv ketel dit voorheen wel kon, klachten zoals te koud in huis, of dat het te lang duurt zijn de meest voorkomende klachten die we horen.

 

We zien daarom veel van particulieren bij ons komen omdat de installateur geen tijd heeft om te komen in de winter, of hij weet het ook niet meer.

 

Maar gelukkig komen er ook steeds meer installateurs en bedrijven die ons inschakelen welke zelf de warmtepomp monteren, en wij de afstelling/finetuning.

 

Eerste stap

 

Eerste stap

 

 

Neem eerst contact op met ons via onderstaande contact formulier, je krijgt daarna dan een hele vragenlijst welke we nodig hebben voor een eerste analyse, we moeten tenslotte toch weten wie u bent, wat voor installatie achter de warmtepomp zit en welke parameters er momenteel actief zijn.

 

Daarna maken we een korte analyse en maken we in September de factuur op en kunnen we vanaf het nieuwe stookseizoen dat begint op 1 Oktober 3 maanden lang uw systeem controleren.

 

Wij maken gebruik van een eigen CAD© (Control at a Distance) systeem, hierdoor kunnen we tot nu toe bijna iedere warmtepomp qua prestaties uitlezen. U krijgt in het begin van de metingen vaak eerdaags een bericht hoe we de installatie meten, en wat we moeten wijzigen in de parameters, in het begin zal u vaak met ons contact hebben, en dat zal in de loop van de 3 maanden steeds minder worden omdat we steeds dichter bij een perfecte balans gaan komen tussen duurzaam verwarmen en comfort.

 

Met deze resultaten kunnen we de LCC of te wel Life Cycle Cost bepalen, dit draagt bij aan de levensduur van je warmtepomp en lagere energielasten.

 

Nogmaals dit kost tijd, dus een parameter veranderen en nazien kost soms een dag of soms ook wel eens 3 dagen voordat we resultaat zien, het resultaat kan ook wel eens tegenvallen. Het is belangrijk dat u geduld heeft, heeft u dit niet, dan is ons advies dit ook niet af te nemen.

 

In de praktijk komt het ook voor dat de parameters uiteindelijk geen positief resultaat opleveren omdat het afgifte systeem gewoon niet goed functioneert. Dit zal in deze periode ook naar boven kunnen komen, dus wees er van bewust dit ook kan voorkomen.

 

Is het voor ieder merk geschikt

 

Merken:

 

In Theorie kunnen we alle warmtepomp merken controleren en finetunen, echter vanwege de vraag en aanbod op de markt hebben we ''voorlopig'' onze focus op Vaillant, Daikin, Viessmann, Mitsubishi en Remeha gezet. De rest van de merken gaan zeker nog komen in ons programma maar nog even geduld aub.

 

Energie verbruik

 

Energievebruik

 

 

Het energieverbruik loopt op met niet of foutieve instellingen, die kan dus zeker nadelig werken, plus het feit ook is dat het niet eens zo comfortabel is, een hoge energie rekening en een koud huis tot gevolg tja dat wil je ook niet.

 

Wat kost het

 

Kosten

 

 

Kosten zijn slechts 99,- excl. BTW voor de eerste 3 maanden monitoring op afstand en update over parameter instellingen via Whatsapp, daarna vervalt deze service, zonder verdere verplichtingen, het enige wat u nodig hebt is een stukje hardware dit is van homewizard en kan men hier bestellen: https://www.homewizard.com/nl/shop/ 

 

Evt verlenging van 3mnd naar 5mnd is ook mogelijk dan zijn de kosten 160,- excl. btw en gaat dan in op 1 Oktober en eindigt op 1 Maart dus het gehele stookseizoen.

 

Hoe nu verder

 

Hoe nu verder

 

Heel eenvoudig stuur hieronder uw gegevens in, u krijgt dan van ons een intake formulier welke u kan invullen, u zorgt in tussentijd voor een stukje hardware van Homewizard en dan bent u voorlopig klaar.

 

In September gaan we de voorbereidingen starten en krijgt u ook een factuur van 119,79,- indien deze is betaald kunnen we op 1 oktober ook daadwerkelijk van start gaan.

 

 

© auteursrechtelijk beschermd

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.