Op kleur maken

Op kleur spuiten

 

Op kleur spuiten

 

Een airco of warmtepomp buitenunit is vaak wit van kleur, wat niet veel mensen weten is dat deze buitenunits ook op kleur te maken zijn.

Wij kunnen indien mogelijk de buitenunit in iedere RAL kleur laten spuiten. Wij hebben een erkend bedrijf, welke op basis van autolak de unit kan bewerken.

 

Wrappen

 

Wrappen

 

Buiten het op kleur spuiten bieden wij ook een mogelijkheid om de buitenunit te wrappen, hier zal een bedrijf de buitenunit voorzien van een folie.

U geeft een foto, achtergrond, of een logo door en wij kunnen deze laten maken.

 

Omkasting

 

Omkasting

 

Een Aluminium omkasting is een mooie en betaalbare oplossing om de Aircounit of warmtepomp volledig weg te werken, ze zijn er in de volgende maten S M L en in de kleuren: Antraciet, Wit, Zwart, Steenrood

 

Wat zijn de kosten

 

Kosten

 

Het spuiten of wrappen van een buitenunit heeft te maken met de grote van het buitendeel, en met wrappen is uw achtergrond belangrijk, een achtergrond met veel detail en kleuren zal duurder zijn dan een egale kleur met minder detail.

 

Wilt u weten wat dit gaat kosten stuur ons dan een bericht met uw wens voor wrappen en evt RAL kleur voor het spuiten en wij maken een prijsopgave vooraf.

 

De omkasting zijn er al vanaf 299,- voor de Small 349,- voor de Medium en 449,-  voor de Large