een Warmtescan wat is dat?

 

Het is zeker geen uitzondering maar in ruim 90-98% van alle woningen zijn verliezen waar te nemen hierbij moet je denken aan:

 

Woningen die NIET zijn geïsoleerd

Woningen die al geïsoleerd zijn maar u wilt weten hoe goed het nog is

Verliezen van warmte door ramen en deuren

Apparaten die onnodig aanstaan

CV installatie die niet goed verwarmt of is afgesteld


 

Met deze warmtescan die wij voor u kunnen maken laten we zien waar de warme en koude energie plekken zitten, hierdoor heeft u een beeld en bewijs dat er zeker wel het e.e.a te verbeteren valt en krijgt u inzicht in uw energieverbruik/verlies

 

Wij bieden u deze service aan voor slecht 100,-in een straal van 20km rondom Cuijk, (daarbuiten in overleg) hierbij zullen wij ongeveer 1 tot 2 uur in de woning aanwezig zijn en gaan we samen door de woning om de verliezen op te sporen, hierbij krijgt u van ons advies wat u het beste kunt doen.

 

Deze kosten heeft u zo terugverdiend als u ziet hoeveel energie er daadwerkelijk verloren gaat zonder dat u dit merkt, U zal verbaasd zijn wat we allemaal kunnen opsporen!

 

Heeft u geen idee hoe het ervoor staat in uw woning of u bent benieuwd of u alles voor elkaar heeft? Maak dan snel een afspraak met ons en vul dit onderstaande formulier in en wij laten u het zien.