Montageservice Waterzijdig inregelen

 

Het monteren van nieuwe radiatorkranen en flowmeters lijkt erg lastig maar het valt prima te doen, u kunt als klant geld besparen door zelf aan de slag te gaan.

 

 

Wij bieden 3 optie's aan

 

 

Optie 1 u koopt bij ons het pakket waterzijdig inregelen en laat dit compleet aanleggen door ons hiervoor maken we altijd eerst een offerte.

 

 

 

Optie 2 u koopt zelf de kranen en flowmeters en ga aan de slag

 

Installatie leeg tappen

Oude radiatorkranen los halen

Nieuwe instelbare kranen monteren

Vloerverwarmings slangen los halen van de verdeler

 

Flowmeters monteren tussen de slangen en verdeler

Installatie vullen

Installatie goed ontluchten

Controleren op lekkages

 

 

 

Indien alles gereed is komen wij langs, controleren de kranen stellen de cv cappaciteit in en cv water temperatuur, laten de installatie draaien en met een warmtebeeld camera controleren we de aanvoer en retour temperaturen en stellen daarbij de flow per radiator of vloerverwarmingsgroep af. Alles wordt digitaal bijgehouden en maken een inregelrapport zodat we de instelling kunnen noteren, zodat bij we deze nog extra finetuning kunnen geven nadien.

 

 

Optie 3 u koopt zelf de kranen en flowmeters of besteed dit uit en laat dit door derde aansluiten

 

 

Indien alles gereed is komen wij langs controleren de kranen stellen de cv capaciteit in en cv water temperatuur, laten de installatie draaien en met een warmtebeeld camera controleren we de aanvoer en retour temperaturen en stellen daarbij de flow per radiator of vloerverwarmingsgroep af. Alles wordt digitaal bijgehouden en maken een inregelrapport zodat we de instelling kunnen noteren, zodat bij we nog extra finetuning kunnen geven nadien.

 

 

 

Installatie advies:

 

Zorg voor de juiste gereedschappen, zorg voor goed verpakkings materiaal, hennep, of loctite, en evt koppelingen indien de kranen niet helemaal zouden passen. Indien u zelf aan de slag gaat is enige kennis van het installatievak wel zo handig.

 

  

Genoeg mogelijkheden om u te kunnen helpen, helpt u ons helpen wij jullie.

 


Montageservice

€ 0,00