KTN TOP service dienst

 

Drukte met het monteren van warmtepompen, en dan eigenlijk net te weinig tijd om de klant van goede informatie te voorzien nadat je klaar bent met monteren.

 

We weten dat een monteur die monteert graag monteert, en alle bijkomende zaken liever niet wil doen, maar dat gaat niet, er wordt verwacht van de monteur dat je de uitleg geeft maar ook de warmtepomp afstelt voor de woning.

 

Ook komen er allerlei vragen op je af waar je eigenlijk geen tijd voor hebt, want vaak wordt het laat en wil je gewoon naar huis.

 

Herken je dit als installatiebedrijf dan hebben wij voor jullie hopelijk de oplossing voor.

  

Laat de monteur monteren

Laten we met z'n allen doen waar je goed in bent, en als je als monteur en bedrijf goed bent in monteren, maar niet zit te wachten op de vele vragen en überhaupt niet goed weet welke parameters je moet instellen voor het woonhuis dan kunnen we je helpen.

 

We nemen jullie In bedrijf stelling uit handen, voor een éénmalig bedrag voor je warmtepomp ben je verzekerd dat je kunt blijven monteren, en dat wij na de montage komen om de warmtepomp af te stellen voor de woning en hierbij de vragen van klanten rustig kan beantwoorden, met tips en trucs die ze kunnen gebruiken voor een goed werkende warmtepomp.

 

Voor wie is deze TOP service bedoeld:

 

Vooral installateurs die graag willen monteren en eigenlijk net te weinig kennis hebben om de warmtepomp goed af te stellen, maar ook woningcoöperatie welke een vaste installateur hebben, die graag toch wil hebben dat wij de warmtepomp inregelen kunnen een oproep doen bij ons.

 

Wat kunnen we voor jullie doen

Eigenlijk is het vrij simpel, u kunt blijven monteren en wij verzorgen de het afstellen van een warmtepomp welke cruciaal is voor een goed en blijvende werking van de warmtepomp.

 

U kunt als installateur of woningcoöperatie een abonnement afsluiten voor jullie klanten hiervoor hebben we een ALL-IN abonnement voor bedacht, maar niet voor deze TOP service daar heb je voor een éénmalig vast bedrag per klant ontzorging.

 

Wij stellen de warmtepomp af op basis van onze software die we gebruiken voor de warmtepomp, dit is voor iedere woning weer anders, een hoekwoning of een tussen woning, radiatoren of vloerverwarming spelen allemaal een rol in het goed afstemmen van de warmtepomp.

 

Ook voor de woningcoöperatie kan deze dienst een toegevoegde waarde zijn, hiermee ontzorg je vaak de installateur mee en weet je ook zeker dat de warmtepomp In Bedrijf is gesteld door een ervaren bedrijf welke niks anders doet de gehele dag.

 

Mocht er een probleem met de installatie zijn, of een defect aan het toestel naar boven komen, dan nemen we contact op met de installateur om dit in orde te laten maken.

 

Deze TOP service heeft als heel groot voordeel dat u geen geen omkijken meer heeft om de nazorg nadat er gemonteerd is Maar juist uw montage monteurs inzetten waar ze echt goed in zijn, juist monteren!

 

ervaringen

Wij hebben zeer veel ervaring, we werken voor vele fabrikanten geven trainingen, maar ook op facebook en tweakers hebben we diverse pagina's over warmtepomp weetjes tot advies en tips, maar ook op YouTube kan je ons volgen.

 

Kortom zeer veel ervaring welke we aan de installateurs kunnen aanbieden.

 

Doordat je als installateur kunt focussen op alleen montage werkzaamheden, en hierbij de klachten/problemen van klanten er niet meer bij krijgt is ook wel een fijn gevoel.

 

We merken dat meer installateurs deze TOP service aanbieden aan hun klanten wij zorgen dat de warmtepomp op maat van de woning is afgesteld. Dit heeft als grote voordeel dat de klachten per telefoon met 90% afnemen doordat de warmtepomp juist doet wat hij moet doen.


is het voor alle merken geschikt

We hebben dit jaar ''bijna'' alle merken in de service gehad om te zien of het daadwerkelijk ook werkt, maar we hebben besloten op dit moment even onze service te zetten op de meest verkochte warmtepomp van Nederland.

 

De meest verkochte warmtepomp is op dit moment de hybride warmtepomp Remeha Elga Ace maar ook veruit de meeste installatie bedrijven die ook warmtepompen adviseren beginnen met deze Remeha Elga Ace warmtepomp.

 

Heb je een ander merk waar veel vraag naar is, zet het het hieronder in de aanvraag formulier dan komen we hierop terug.

 

wat kost dit

De kosten zijn éénmalig 220 euro* per klant voor deze TOP service.

 

U gaat geen contract aan, dit betreft een In Bedrijf Stelling per klant zonder verdere verplichtingen, evt kan je deze service verlengen met een ALL-IN abonnement, daar gaan we nog een paar stappen verder.

 

We gaan voor kwaliteit en gaan zeker niet voor een snelle afhandeling en klaar, u zult merken en kunt ook zien op sociale media dat we echt serieus kijken naar de beste oplossing.

 

*binnen 60km rondom Cuijk

 

iets voor u

Heeft u als bedrijf of organisatie ondersteuning nodig, en wil je dat we u hierbij een handje helpen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vul het aanvraagformulier hieronder in dan hebben we binnenkort hierover contact.

 

aanvraag formulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.